Još malo o akciji „Podari radost“

z12Akciju Podari radost organizuju već četvrtu godinu za redom NVO Banka Hrane, TC Delta City i Volonterski klub Gimnazije „Slobodan Škerović“.

 

Da podsjetimo – akcija Podari radost ove godine je imala za cilj da se jelke, ukrasi za jelke i prikupljeni slatkiši daruju djeci sa smetnjama u razvoju iz četiri grada: „Život djeci Rožaja“, „Zvijezda“  Kolašin, „Lepša budućnost “ Berane i „Pravo na život“  iz Ulcinja.

Učenici srednjih škola – Gimnazija: „Slobodan Škerović“ Podgorica, „25. maj“ Tuzi, „Petar I Petrović Njegoš“ Danilovgrad i Srednje stručne škole „Ivan Uskoković“ Podgorica, trudili su se da novogodišnje jelke budu okićene divnim originalnim ukrasima kako bi i na taj način obradovali djecu kojoj je akcija namjenjena.

x12

Na završnoj manifestaciji održanoj 13. decembra uživali smo u predivnom programu u kojem su sa dvije horske numere nastupili i učenici naše škole. Profesori naše škole, Bojan Matunović i Tina Janković, predali su poklon čestitku predstavnicima Udruženja „Život djeci Rožaja“ i primili zahvalnicu od organizatora ove humane akcije.

Advertisements
Categories: Хроника

Kretanje članaka

Zatvoreno za komentare.

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: