Edukativna posjeta profesora naše Gimnazije XII gimnaziji u Zagrebu

ZG1Profesori Gimnazije “Petar I Petrović Njegoš” 4. decembra 2015. godine posjetili su XII gimnaziju u Zagrebu. Edukativna posjeta je završna aktivnost projekta „Preduzetništvo – ključna kompetencija u gimnazijskom obrazovanju“ koji je realizovao Regionalni centar za razvoj preduzetničkih kompetencija za zemlje Jugoistočne Evrope (SEECEL) u saradnji sa Ministarstvom prosvjete Crne Gore.

Cilj posjete bio je usmjeren na razmjeni iskustava iz realizacije projekta Strateško regionalno pilotiranje preduzetništva kao ključne kompetencije.

Direktorica XII gimnazije Blaženka Ječminek obratila se našim profesorima i ispričala im o XII zagrebačkoj Gimnaziji – istorijatu škole, nastavi, učenicima, kao i o sprovođenju preduzetničkog učenja i njihovim projektima. Takođe profesorica Andreja Marina i učenici škole – članovi preduzetničkog kluba pričali su o raznovrsnim aktivnostima koje su sproveli tokom nastavne godine.

Profesor Miroslav Minić kazao je kolegama i učenicima iz Zagreba o našoj školi, preduzetničkom učenju i svim preduzetničkim aktivnostima.

Partnerske škole iz Danilovgrada i Zagreba tokom druženja imale su priliku da razmjene konkretna iskustva i primjere dobre prakse iz oblasti preduzetničkog učenja.

Advertisements
Categories: Хроника

Kretanje članaka

Zatvoreno za komentare.

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: