Izvještaj sa školskog turnira u futsalu

image3Već tradicionalno u našoj školi organizuje se  školski turnir u futsalu na inicijativu učenika i uz punu podršku profesora Aktiva Fizičkog vaspitanja. Ove godine turnir je okupio 16 ekipa, predstavnika odjeljenja prvog do četvrtog razreda. Takmičenje se odvijalo po kup sistemu ( igralo se na ispadanje).
U periodu od 04.04.2016.godine do 28.04.2016.godine, kada je na Dan sporta odigrana finalna utakmica, u fer i sportskoj atmosferi učenici su pokazali svoje sportsko umjeće i kolektivni duh.
U finalnoj utakmici rivali na terenu bili su učenici IV1 i njihovi mladji drugari iz I3. Akteri finalne utakmice nagrađeni su aplauzima učenika i profesora Gimnazije koji su sa zadovoljstvom posmatrali odmjeravanje snaga sprtskih rivala.
Ekipa koju su činili učenici I3 pobjedila je rezultatom 4:1 i zasluženo osvojila turnir. Pobjednicima su podjeljene medalje. Za najboljeg strijelca turnira proglašen je Pavle Obradović sa 7 postignutih golova iz IV-1, a titula najboljeg golmana otišla je u ruke Filipa Ivanović iz ekipe I-3.

image1(1)

image2

Advertisements
Categories: Спорт

Kretanje članaka

Zatvoreno za komentare.

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: