Додијељене дипломе „Луча“

DSC_0085Директорица Гимназије, Наташа Латковић, додијелила је дипломе најбољим матурантима у школској 2016-2017. години. Додјељне су дипломе Луча II ученицима који су у досадашњем школовању, основношколском и средњошколском, сваке године постигли општи успјех одличан и имали примјерно владање. Ове школске године 23 ученика jе добило ову диплому.

IV-1

Распоповић Анђела
Николић Милица
Павличић Милена
Мугоша Милена
Милетић Елена
Радуловић Сара
Комненовић Марија

 

IV-2

Божовић Ања
Радоњић Филип
Комненовић Милош

IV-3

Поповић Мина
Јокић Анастасија
Никчевић Бошко

IV-4

Радовић Данило
Поповић Биљана
Мујовић Анђела
Вујичић Данило
Ивановић Светозар
Говедарица Александра

IV-5

Поповић Лидија
Ђикановић Горан
Пејовић Иван
Станишић Кристина

Добитника дипломе Луча I за скроз одличан успјех и примјерно владање током читавог досадашњег школовања има пет ове школске године, а то су:

Бoгетић Милена
Павићевић Ања
Додеровић Маја
Иковић Јована
Мишковић Матија

Међу добитницима дипломе Луча I је и ученик са титулом Ђака генерације који је показао одличне резултате не само у току редовне наставе него и у ваннаставним активностима. Ове године је то ученица Богетић Милена.

DSC_0082

Ђаку генерације Наградни фонд „Томо Драговић“ традиционално додјељује награду у износу од 1000 еура, а та се награда уручује на свечаности поводом Дана школе.

Данас су отишли матуранти, али и међу ученицима који остају има оних који су не само кроз редовну наставу него и кроз многобројне успјешно реализоване активности ван наставе показали најбоље резултате. Њих шест је добило стипендије од стране Општине Даниловград, а професор Јанко Вујовић, који се бавио рангирањем њихових успјеха, уручио им је дипломе, уз кратко образложење.

Шћепановић Катарина II-1
Рујовић Мирела II-4
Шолаја Бојана III-2
Комненовић Милица II-5
Цвијетић Тијана I-4
Јововић Анђела III-1.

Advertisements
Categories: Хроника

Kretanje članaka

Zatvoreno za komentare.

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: