Sajam obrazovanja italijanskih univerziteta i škola jezika u Podgorici

51361411_364805440770240_2001653114410631168_n

Educational Fair Italiano #2

Ambasada Italije u Podgorici i Italijanski institut za kulturu u Beogradu, u saradnji sa Ino Agencijom iz Beograda, drugu godinu zaredom, organizuju Italijanski sajam obrazovanja u Podgorici.  

Na ovogodišnjem Educational Fair Italiano #2 biće predstavljeni prestižni univerziteti iz najperspektivnijih gradova Italije među kojima Università IUAV di Venezia, Libera Università Maria Ss Assunta, Università Ca’ Foscari Venezia, Link Campus University Rome, Health Collection Institute, Alma Mater Studirum – Università di Bologna, IED- Istituto Europeo di Design Milano, Istituto Marangoni Milano Firenze, Università Cattolica Milano , Club Italiano Dante Alighieri  Roma,  Piccola Università Trieste, Rome Business School, The American University of Rome, Quasar Design University  Rome, IULM University Milano, Politecnico di Milano.

Studenti će imati jedinstvenu priliku da saznaju sve informacije o univerzitetima, stipendijama i školama jezika direktno od predstavnika prisutnih univerziteta.

Ulaz je besplatan, a registracija obavezna putem formulara na linku:

https://kakonamaster.com/2018/11/27/educational-fair-italiano-2-sajam-obrazovanja-italijanskih-univerziteta-i-skola-jezika-u-beogradu-i-podgorici/

Sajam će se održati 4. februara od 12:00 – 18:00h u Hotelu “Hilton” u Podgorici

Pozivaju se učenici, nastavnici i roditelji da učestvuju na sajmu kako bi se upoznali sa mogućnostima diplomskih ili postdiplomskih studija u ltaliji, kao i učenja italijanskog jezika u nekoj od škola jezika u ltaliji. Ne propustite priliku da saznate sve informacije o studijama u Italiji i dobijete odgovore na svoja pitanja iz prve ruke!

as123

Advertisements
Categories: Новости

Kretanje članaka

Zatvoreno za komentare.

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: