Школа данас

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Постојећи школски објект је укупне површине од око 2600 m2 корисног простора, а састоји се од 16 учионица-кабинета са свим пратећим објектима неопходним за ову врсту дјелатности: зборница, канцеларије за управу школе, хол, архива, просторија за пријем родитеља, просторија за рад заједнице ученика, санитарне просторије, просторије намијењене кухињи, библиотека са читаоницом, портирница и просторија за кување кафе.

У ову укупну површину не улазе просторије које се налазе у подруму школе од око 200 m2 и у којима су смјештена постројења котларнице и трафостанице.

Све ове просторије су у добром стању, а намјештај који је у употреби од дана усељења је потпуно очуван и у изваредном је стању.

Школа је солидно опремљена наставним училима. Библиотека има око 7500 књига. Кабинет за информатику је опремљен са 16 рачунара који су умрежени и повезани на Интернет. Канцеларија секретара школе је такође снадбјевена савременим рачунаром и пратећом опремом тако да се сви рачуноводствени и остали административни послови обављају преко рачунара.

Школа већ годинама има свој сајт на Интернету на којем се свакодневно уносе нове информације и сва значајнија дешавања у школи.

Двориште школе је укупне површине око 1 ha и у његовом саставу су два отворена спортска полигона – игралишта: за рукомет и кошарку.

За потребе наставе физичког васпитања ученици користе спортску халу која је у непосредној близини школе.

У школу се годишње уписује уписује између 450 и 500 ученика распоређених у 15 одјељења.

Велики број ученика је из Подгорице, а остали су са територије општине Даниловград.

За ученике из Подгорице обезбијеђен је превоз ђачким аутобусима који је за ученике бесплатан и који финансира Министарство просвјете и науке.

Наставу у школи изводи 30 професора. Професори су завршили одговарајуће факултете, тако да је настава 100% стручно заступљена.

Postavite komentar

Ostavite odgovor

Molimo vas da se prijavite koristeći jedan od sledećih načina da biste objavili svoj komentar:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: